úterý 17. ledna 2017

Kalendář turistických akcí 2017

Je čas začít studovat nový celostátní Kalendář KČT, plánovat a zaškrtávat turistické akce, kterých by stálo za to se během roku zúčastnit

Dvousetstránkový Kalendář je jako vždy doslova napěchovaný informacemi, mě však tentokrát zaujal hned Úvodník předsedy na straně číslo šest:

... KČT nežije ve vzduchoprázdnu a musí (a také tak činí) související aktivity v oblasti turistiky a cestovního ruchu průběžně reflektovat a mapovat. Ovšem jako velmi problematické, resp. nepřípustné, považuji (spolu s členy Vedení KČT a ÚV KČT) skutečnost, kdy cizí subjekt zneužije svého „partnerského vztahu s Klubem českých turistů, aby pak s využitím know-how Klubu a parazitováním na jeho dobrém jménu nabízel téměř identický konkurenční produkt  konkrétně časopis NaCestu. Citlivé téma. Tak citlivé, že v tomto případě požádal KČT o právní součinnost a zastoupení ve sporu. Společným, jednoznačně většinovým rozhodnutím jsme se tak vydali na cestu, která má jasný cíl  hájit práva a duševní bohatství KČT a všech jeho členů.

Otázka tedy zní: Dojde snad k soudu?

Žádné komentáře:

Okomentovat