pátek 27. ledna 2017

Ocenění světelských sportovců

V divadelním sále Společenského domu ve Světlé nad Sázavou se konal XVI. ročník slavnostního ocenění světelských sportovců, trenérů a sportovních kolektivů, který připravila komise pro koordinaci sportů.

Diplomy a poháry předávali oceněným sportovcům starosta města Jan Tourek s místostarostou Josefem Hnikem. Dvouhodinový program zpestřený dvěma krátkými hudebními vložkami moderovali Martin Karel a Tomáš Rosecký. 
Ocenění za sportovní výkony a reprezentaci města převzalo patnáct jednotlivců, osm sportovních kolektivů, čtyři trenéři a tři osobnosti byly oceněny za rozvoj sportu ve Světlé. 
V kategorii dospělých byli z jednotlivců oceněni tři muži – Luboš Rezek (fotbal), Radim Křišťan (lední hokej) a Jaroslav Novotný (Klub českých turistů) a jedna žena – Renata Kohoutová (florbal) a dva kolektivy – A tým HC Světlá n. S. (lední hokej) a Veteráni FK Bohemia Světlá n. S. (fotbal). V kategorii mládeže převzalo oceněn sedm chlapců, čtyři dívky a šest kolektivů.
Luboš Rezek
Jaroslav Novotný
Jaroslav Novotný
Z trenérů byli odměněni tři muži – Vlastimil Mareš (šachy), Patrik Cenek (fotbal), Jakub Kořínek  (lední hokej) a jedna žena – Renata Kohoutová (florbal). Za rozvoj sportu převzali ocenění Stanislav Vaněk (fotbal),...
... Miroslav Sklenář (lední hokej)...
... a Vlastimil Mareš (šachy).

Žádné komentáře:

Okomentovat