pondělí 30. května 2022

Proč bych se nepochlubil?

Šéfredaktorka časopisu NaCestu Svatava Pátková přihlásila do novinářské soutěže Vysočiny „Péče o naše památky 2021“ před koncem minulého roku číslo 11-12/2021 s mým pětistránkovým článkem Znovuzrozený zámek v Úsobí

Autorskou soutěž pravidelně pořádá Syndikát novinářů na Vysočině za podpory Kraje Vysočina a telčského pracoviště Národního památkového ústavu. Jejím posláním ocenit tvůrce, kteří publikovanými materiály textem, slovem nebo obrazem, v tištěných i elektronických médiích, ale i zápisem do kronik obcí či měst, neotřele a fundovaně přiblížili situace, události, ale i postoje lidí spojené s péčí o památky v Kraji Vysočina.
Každý autor může soutěž obeslat maximálně třemi publicistickými materiály. Podmínkou uplatnění v autorské soutěži je dodání ověřitelných podkladů publicity (výtisk periodika nebo záznam vysílání – u elektronických médií přepis audio modulace, kronikáři kopie zápisu). Rozhodující při hodnocení zaslaných příspěvků je především to, jak tvůrce splnil zadání. Porotě se můj článek asi líbil, protože jsem održel čestné uznání s malou finanční odměnou:
Článek byl obdobou toho, který naleznete na tomto blogu zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat