pondělí 6. května 2024

TV seriál Po proudu českých řek

Když se na mě 9. dubna mailem obrátil Jan Vlček, vedoucí produkce ČT Brno, s žádostí o pomoc při natáčení dokumentárního přírodovědného cyklu Po proudu českých řek, nemohl jsem odmítnout! 

Seriál se bude celý natáčet jen z dronu a momentálně se chystá natáčení o Sázavě. Autoři by do něj rádi natočili i část nové Naučné stezky Jaroslava Haška a aby neměli všechny záběry jen z indiferentní výšky, chtěli by natočit i pár turistů, kteří se vydávají na výlet po stezce. Jako ideální termín bylo určeno pondělí 22. dubna v 7:00 ráno, kdy bychom se na náměstí setkali s kameramanem.
Dne 19. dubna se produkční ČT Brno velice omlouvá, že z důvodu nepříznivého počasí akci překládá na pondělí 6. května ve 13.00 hod. No, nám to nevadí, ale ani to není definitivní termín... Scházíme se nakonec až v 15 hod., z náměstí se přesunujeme na Malou Stranu a ladíme strategii. První záběr bude na naši pětičlennou skupinku kráčející po mostě přes Sázavu, druhý záběr pak na modře značené cestě parkem směrem k Závidkovicím.
Honza Šafránek natičil z akce kráké video.

Žádné komentáře:

Okomentovat