úterý 7. července 2015

Časopis COT business

V červencovém čísle časopisu COT, který je určen především pracovníkům v cestovním ruchu, je zpráva o tom, jak Jitka Mattyášovská z krajské příspěvkové organizace Vysočina Tourism „povýšila“ na ministerstvo.

Měsíčník COT business s tradicí od roku 1997 je určen pro český a slovenský trh, vychází od roku 1997 a je uznáván jako nejlepší odborný titul v cestovním ruchu. Je určen majitelům a managementu cestovních kanceláří a agentur, hotelů a restaurací, leteckých, autobusových, železničních a lodních dopravců a poskytovatelům služeb v cestovním ruchu.
Zřízení organizace cestovního ruchu Vysočina Tourism, p. o., se sídlem v Jihlavě schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina v listopadu 2007 současně se zrušením oddělení cestovního ruchu na krajském úřadě. Nová organizace, v níž Jitka Mattyášovská pracovala, začala fungovat od následujícího Nového roku. Jejím cílem bylo a je vytvoření dostatečně silné pozice kraje Vysočina na trhu cestovního ruchu. Svými marketingovými aktivitami přispívá k tomu, aby se Vysočina stala vyhledávanou turistickou destinací.
Mezi priority organizace Vysočina Tourism patří koordinace činnosti turistických informačních center, proto jsme se kromě telefonického a mailového spojení čas od času s Jitkou Mattyášovskou setkávali osobně.
Jitka Mattyášovská s Tomášem Čihákem, ředitelem Vysočina Tourism na setkání pracovníků TIC v roce 2014 v Jihlavě.

Žádné komentáře:

Okomentovat